Patikanapi programok

Ahogy minden évben, idén is június első szerdáján – június 6-án – rendezik meg a Patikanapot. 2018-ban a rendezvény témája: a gyógyszerész szerepe a légúti betegségek megelőzésében és kezelésében.

 

Tények és tévhitek a mellrákszűrésről

Számos félrevezető hír jelenik meg az interneten a mammográfiai szűrések mellékhatásáról. Az Intima.hu-n Dr. Forrai Gábor radiológussal, a patikakártyát is elfogadó Duna Medical Center főorvosával készült interjú ezt a kérdést járja körbe.

Használja patikakártyáját és értékelje a szolgáltatót!

A Patika-csoport közösségként működik, ezért is érdemes csatlakozni hozzánk. A tagjaink azáltal is segíthetik egymást, hogy megosztják az oldalunkon az egyes szolgáltatóknál szerzett tapasztalataikat.

Készüljön patikakártyával a nyaralásra!

Indul az utazási szezon. Annak, aki külföldre megy, érdemes végiggondolnia néhány dolgot: szed-e rendszeresen gyógyszert, milyen betegségekre számíthat, szükség esetén milyen módon vehet igénybe orvosi ellátást.

Megelőzés táplálkozással? Lehetséges!

Dr. Gajdács Ágnes obezitológus, belgyógyász szakorvossal beszélgettünk arról, hogy milyen betegségek kialakulásának kockázatát csökkenthetjük egészséges táplálkozással. És egyáltalán, mit jelent az, hogy egészséges táplálkozás? Mit együnk és mit igyunk, hogy ne ártsunk a szervezetünknek?

Évente szeretünk pénzt félretenni

Magyarországon egyelőre nem jellemző általánosságban a havi rendszerességű megtakarítás, a magánbefektetők 80%-a azonban már legalább évente egyszer növeli félretett pénzét – derül ki egy felmérésből. Az egészségpénztári megtakarítás tipikusan ilyen: havi részletekben vagy nagyobb összeget is félretehetünk az egészségünkre.

Egészséges étkek: cukormentes brownie

Új sorozatot indítunk hírlevelünkben: minden hónapban megosztunk olvasóinkkal egy ínycsiklandó, mégis egészséges receptet táplálkozási szakértő partnerünk, Virágh Barbara segítségével. Indulásként, íme gyerekek és felnőttek egyik kedvenc nasija: így készül a cukormentes brownie.

A GDPR előírásainak megfelelően módosítottuk az adatvédelmi szabályzatunkat, amelyet IDE kattintva elolvashat. Amennyiben nem szeretne a jövőben az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokról értesülni, kattintson IDE a leiratkozáshoz.
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.