Nem kell kölcsönből fedezni a váratlan egészségügyi kiadásokat!

Az egészségpénztári számla egyik legnagyobb előnyének sokáig azt tartották, hogy azonnal költhető. Ez ma is igaz, de érdemes megtakarítási lehetőségként is számolni ezzel az öngondoskodási formával! A 2018 első negyedévére számított hozamokat már jóváírtuk tagjaink számláján.
 

Közeleg a végső határidő. Ellenőrizze, hogy mekkora szja-visszatérítésre számíthat

December végéig egyénileg közel kétmilliárd forintot töltöttek fel számlájukra a Patika-csoport tagjai, akik a befizetési boomnak köszönhetően idén rekordösszegű, összesen több mint 400 millió forint szja-jóváírásra számíthatnak. Május 22-ig érvényesíthetjük a visszajáró adót.

Kérjük, járuljon hozzá, hogy a jövőben is elküldhessük hírlevelünket!

Az új adatvédelmi törvényről reméljük már mindenki hallott és arról is, hogy ez milyen új adatkezelési előírásokat jelent. A GDPR a hírlevél-kiküldésre is új szabályokat ír elő, ezért kérjük, hogy az új felületünkön járuljon hozzá, hogy júniustól is elküldhessük Önnek hírlevelünket.

Egy éves a bankkártyás fizetés! Viszi a prímet

Alig több mint egy éve, tavaly márciusban vezettük be az online bankkártyás befizetés lehetőségét Azóta a tagdíjak közel 30%-a ezen a módon érkezik az egészségpénztári számlákra. Kényelmes, olcsó fizetési mód és azonnal költhető egészségforintokat eredményez.

A cukorbetegségre is jár szja-kedvezmény

Megtévesztő név mögé rejtették a cukorbetegség vagy a laktózérzékenység után járó adókedvezményt, így viszonylag kevesen élnek vele. Pedig nem kis összegről van szó: a súlyos fogyatékosság után járó visszatérítés akár 76 500 forint is lehet 2017-re vonatkozóan.

Tegyünk az elhízás ellen!

A világ számos országában súlyos probléma az elhízás: már a gyerekek 23%-a is túlsúlyos. A kövérség számos betegséggel is összefügghet. Május 20. az elhízás elleni világnap, de egy nap alatt nem lehet lefogyni!

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.