Az egészségügyi szereplők 2018-as kihívásai

Az egészségügyi szolgáltatóknak valószínűleg továbbra is csökkenő nyereséggel és növekvő költségekkel kell számolniuk. A kezelés helyett a megelőzés kerül előtérbe, a digitális technológia pedig lehetőséget teremt majd a páciensek személyesebb ellátására – mutat rá a Deloitte friss tanulmánya.

 

Az EB kihívásnak tekinti a hazai egészségügyet

Európai Bizottság: az egészségügyi ellátás színvonalában az egyenetlen minőség és a hozzáférhetőség okozhat gondot a jövőben.

Új védjegyprogram a biztonságos magánellátásért

A Primus Egyesület elsőként vezet be hivatalos tanúsítási folyamathoz és minőségi megfelelési kritériumokhoz kötött védjegyet a magyar magánegészségügyi piacon. A minősítésre ősztől jelentkezhetnek a privátszolgáltatók mérettől és árbevételtől függetlenül.

Az egészségpénztári tagok betegként is tudatosak

Dr. Hankó Zoltánnal, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökével beszélgettünk az EESZT-ről, a biztonságos étrend-kiegészítő programról és a gyógyszerészek szerepéről az egészséges életmódra nevelésben.

GDPR: kihívások május 25. után

Nyakunkon van május 25. Az új uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR az egészségügyi szolgáltatók számára is komoly kihívásokat tartalmaz. Az sem mindegy, hogy adatkezelők vagy adatfeldolgozók vagyunk. Vigyázat! A legtöbb esetben mindkettő!

Adjon ajándékba egészséget!

A nagyobb kereskedelmi láncoknál szinte kivétel nélkül vásárolhatunk ajándékkártyát speciális alkalomra. De akár szűrővizsgálatra szóló, vagy gyógyszertári ajándékkártyával is szerezhetünk örömet. (x)

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.