Szeretik, mert választható

Az IMS Connector Systems Kft. a németországi Löffingenben található IMS Connector Systems GmbH leányvállalataként 1997-ben alakult meg Magyarországon. A vállalatnál 2014-től működik a választható béren kívüli juttatási rendszer, és a dolgozók 45%-a kéri az egészségpénztári tagdíj-kiegészítést.

 

Ön felkészült már?

Az új uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR a családi vállalkozásoktól és egyéni vállalkozóktól kezdve a nemzetközi nagyvállalatokig mindenkire kiterjed ágazattól függetlenül. A Patika-csoport is igyekszik mindenben megfelelni az új előírásoknak: amennyiben szükséges, módosítja partneri szerződéseit és megújította hírlevél-feliratkozó felületét is.

Kényeztesse dolgozóit egészségpénztáron keresztül!

Ha egy vállalat nem tud átállni arra, hogy kényeztesse az ügyfeleit, búcsút mondhat a versenyképességének, véli Kurtisz Krisztián, az Uniqa vezérigazgatója. Ugyanez igaz akkor is, ha egy vállalat nem kényezteti a munkavállalóit. A kényeztetés nem feltétlenül fizetésemelést jelent.

Gond az egészségügyi ellátás minősége és a hozzáférhetőség is

Az Európai Bizottság közzétette a tagállamok gazdasági és szociális helyzetéről készített éves elemzését. A jelentés szerint még mindig magasak a munkát terhelő adók, és gond van az egészségüggyel is.

A betegként együttműködő munkavállalókkal jól jár a munkáltató

Az egészségpénztári tagok együttműködőbbek az egészségük érdekében – mondja Dr. Hankó Zoltán. Az öngondoskodásra nyitott munkavállalóból a munkáltató is profitál: kevesebbet lesz beteg, kevesebbet hiányzik a munkából, jobban érzi magát a bőrében. A Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökével beszélgettünk.

Eljött a gondoskodó vállalat ideje Magyarországon is

Egyre több hazai vállalat indít munkáltatói egészségprogramot egyrészt azért, hogy vonzóbb munkahellyé váljon az Y és Z generáció számára, másrészt azért, hogy hozzájáruljon meglévő munkavállalói egészségmegőrzéséhez.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.