Ősztől minősített egészségügyi szolgáltatónál is fizethet patikakártyával

A magánegészségügyben egyre több a stratégiai és pénzügyi befektető párhuzamosan azzal, hogy dinamikusan bővül a szolgáltatást igénybe vevők és a szolgáltatást nyújtó intézmények száma. Az ellátás minősége azonban heterogén.
 

A természetes gyógymódoknak van helyük a hagyományos orvoslásban

Dr. Hegyi Gabriellát, a Patika-csoport szolgáltató partnerének, az 1989-ben alapított Yamamoto Intézetnek az alapító főorvosát kérdeztük a komplementer medicináról és a hazai egészségügy fenntartható finanszírozásáról.

Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Még kevésbé érzékeljük az EESZT bevezetésének előnyeit, de hosszú távon az e-egészségügyi szolgáltatási tér jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy gyorsabb és személyre szabott kiszolgálást kapjunk a patikákban.

Éljen a jogával! Megmutatjuk hogyan

A cégvilág hónapok óta az új adatkezelési szabályzatról beszél. Arról azonban kevesebbet hallani, hogy a május 25-től hatályos GDPR milyen jogokkal ruházza fel a magánszemélyeket.

Betegségek, amelyek legjobb gyógymódja a szűrés

Bizonyos betegségek – így például a rákos megbetegedések – legfontosabb és leghatékonyabb ellenszere – az egészségtudatos életmód mellett – a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvétel. 1993 óta április 10-én tartják a nemzeti rákellenes napot.

Fogorvoshoz megy? Ne hagyja otthon a patikakártyáját!

Egy kutatás szerint a 45 év feletti lakosság 64%-a nem rendelkezik egy természetes foggal sem. A nem megfelelően ápolt fogak az egész szervezetünkre kihatnak: nő a szívbetegség, stroke kockázata.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.