Így válik valóra a 20%-os kedvezmény

Ezekben a hetekben szembesülnek az egészségpénztári tagok, hogy 2017-es befizetéseik, prevenciós költéseik és 24 hónapra lekötött egészségcélú megtakarításaik után mennyi pénzt utal vissza egészségpénztári számlájukra a NAV. Ezt az összeget azonnal egészségükre fordíthatják akár az Ön intézményében!

 

Folyamatosan csökken azoknak a partnereinknek a száma, ahol a Patika-csoport tagjai kizárólag készpénzzel tudnak fizetni. Ma már egyértelműen előnyös a szolgáltatóknak is a kártyás fizetés, hiszen bizonyítottan többet és szívesebben költenek az emberek kártyával. És ez igaz az egészségpénztári tagokra és a patikakártyára is.

Az OGYÉI európai uniós forrásból megvalósuló kétmilliárd forintos informatikai fejlesztésének célja a fogyasztók táplálkozással, gyógyszerekkel, gyógyszerbiztonsággal kapcsolatos ismeretekhez való hozzáférésének bővítése. A projekt célja az is, hogy a szakemberek pontosabb információk birtokában hozhassák meg döntéseiket.

Egy friss kutatás szerint az emberek nagyobb része már rendszeresen jár szűrővizsgálatra, és döntő többségük – a tavalyi év adataihoz hasonlóan – még mindig a magántulajdonú intézményben bízik jobban. Az idézett felmérés célja a lakosság gyógyszervizsgálatokról szóló tudásának feltérképezése volt.

Hírkomment: „Az orvostársadalomnak is van felelőssége a hiteles egészségügyi tájékoztatásban”

Sokan először az interneten keresnek orvosi tanácsot, és csak később fordulnak orvoshoz. Vajon kinek a felelőssége a világhálón fellelhető egészségügyi cikkek valóságtartalma? Matics Katát, az Intima.hu nőgyógyászati portál alapítóját, a hiteles egészségügyi tájékoztatás elkötelezett élharcosát kérdeztük.

Így töltik az estét a sikeres emberek

Rohanó korunkban nem mindegy, hogy a munkaidőn kívüli órákat mivel tölti az ember. A sikeresek az esti órákkal is tudatosan bánnak: az nemcsak a relaxáció, a pihenés, hanem az önfejlesztés időszaka is. A testi és lelki egészségünk megőrzésének fontos eszköze az esti napirendünk.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.