Ajánlja fel az egészségpénztári juttatást, egészségtudatos dolgozókkal biztosan nyer!

A munkáltatóknak nem kis fejtörést okoz, hogy a rendelkezésükre álló költségkeretből kigazdálkodják a minimálbért és a garantált bérminimumot, javítsák a vállalatnál elérhető jövedelem szintjét, és nem utolsó sorban kezeljék a munkaerőpiaci helyzetből fakadó nehézségeket. Kardos György, a Bonus-Cafeteria ügyvezetőjének tanácsaival megkönnyítjük az optimális megoldás megtalálását.

 

A BÁCSVÍZ Zrt. 2004 óta a Patikapénztár munkáltatói partnere. A társaság 2005 óta működtet cafeteriarendszert, amelynek keretében a munkavállalók egyéni igényeik szerint választhatnak az elemek közül.

A kényelem és a gyorsaság lehet az oka annak, hogy sokan elsőként dr. Google-t hívják segítségül, amikor valamilyen betegséggel vagy egészséges életmóddal kapcsolatos kérdésük merül fel. Főleg a 18-39 éves korosztály képviselői tesznek így.

Az emberek – különösen a fiatalabbak, a digitális bennszülöttek – egyre inkább az interneten tájékozódnak egy-egy betegség kapcsán is. De vajon mennyire megbízhatóak a világhálón fellelhető információk?

A munkáltatók érdeke a prevenció terjedése

A megelőzéssel elkerülhető a hosszan tartó, költséges és fájdalmas, a munkából kiesést jelentő betegség. A szűrővizsgálatok fontosságáról és a munkáltatói szerepvállalás lehetséges módjáról beszélgettünk Bátay Szabolccsal, a Bagoly Egészségház ügyvezetőjével.

Kell a személyesség, hogy motiválni tudjuk dolgozóinkat

Vajon sikeresebbek lennének az üzleti, főnök-beosztotti kapcsolataink, ha tudnánk partnereinkről, munkatársainkról bizonyos személyes – talán tabu – kérdésekre a választ? Dr. Erdős Zsuzsanna, üzleti etikett tanácsadó és coach szerint igen.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
  patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu  
Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.