Ne maradjon le, most indul az adóvisszaigénylési futam! Megéri az élen végezni!

A Patika-csoport mindkét egészségpénztárának tagjai letették voksukat az egészségpénztári intézmény mellett: 2017-ben a magánbefizetések minden korábbinál magasabb szintet értek el a Patika és az Új Pillér Egészségpénztár esetében is.
 

Sokan már döntöttek, de sokan még hezitálnak, hogy hogyan osszák fel a munkáltatójuk által felkínált cafeteriakeretet. Nekik szeretnénk segíteni Kardos György, a Bonus-Cafeteria ügyvezetőjének tanácsaival.

Ezekben a napokban kézbesíti a postás a pénztár által elkészített adóigazolást, amelyben szerepelnek a 2017-es egyéni befizetések, a pénztári tag számláján jóváírt támogatói adomány, a lekötött összeg, a prevenciós költések és az adóköteles összegek.

Ügyintézés várakozás nélkül, kényelmesen? Igen van ilyen! Használja online ügyintézési felületünket, hogy bármikor, bárhonnan intézhesse egészségpénztári ügyeit. Ha még nem regisztrált, tegye meg gyorsan! Megéri…

Kétmilliárd forintot fordíthat az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakmai fejlesztésekre egy elnyert uniós pályázatnak köszönhetően. A pályázattal az a cél is megvalósul, hogy a szakemberek és a fogyasztók pontos tudáshoz jussanak.

Ha valamilyen betegség tünetét észleljük magunkon, gyakran elsőként az internethez fordulunk. A 18-39 éves korosztálynak közel a fele, az 50-59 éveseknek a 26%-a tesz így egészségügyi panasz esetén. Íme, a betegségek és tünetek, amikre a leggyakrabban keresünk.

Komplett egészségmegőrző szűrővizsgálattal mindenki sokat tehet egészségéért – mondja Bátay Szabolcs, a Bagoly Egészségház ügyvezetője. Az egészségtervvel támogatott prevenciós vizsgálatokat az állam is ösztönzi: 10% szja-jóváírás jár ezért a pénztártagoknak.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2018   |   Minden jog fenntartva.