Ne hezitáljon, most duplán megéri az öngondoskodás!

Becslésünk szerint 1800 milliárd forint hiányzik a hazai egészségügyből – mondta Prof. Dr. Orosz Éva egy konferencián. Ha nem akarja, hogy emiatt rosszabb ellátásban részesüljön, használja ki az egészségpénztár által kínált szolgáltatásokat és az állami szja-visszatérítést, amit akár már jövő februárban költhet!
 

November 10-től az online bankkártyás számlafizetési felületünkön beállíthatja, hogy a következő hónaptól az Ön által megadott összeget automatikusan jóváírják az egészségpénztári számláján.

Tragikus a hazai egészségügy helyzete, nagyon nagyok a problémák – mutatott rá Prof. Dr. Orosz Éva egyetemi tanár. A népesség egészségi állapota rosszabb, mint amit a gazdaság megengedne.

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő árversenyt hirdetett a tételes elszámolású innovatív gyógyszerek között, amelynek értelmében november 1-től egyes betegcsoportokban csak egy innovatív gyógyszer marad.

Önsegélyező-kisokos: mi az a 180 napos egyenleg?

Már nemcsak magas minőségű egészségügyi szolgáltatásokhoz juthat hozzá az egészségpénztári megtakarítása terhére a pénztártag, hanem számtalan élethelyzetben tudunk készpénzes támogatást nyújtani.

Megéri befizetni a nyugdíjpénztárba, különösen decemberben

Nem könnyű olyan hosszú távú befektetést találni, amely nemcsak biztonságos, hanem megfelelő szintű hozamot is biztosít. A nyugdíjpénztári megtakarítás több aspektusból is megfelel az elvárásoknak.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, küldje tovább ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu

Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.