Használja ki a legkedvezőbb árú minőségi egészségügyi ellátást!

A családok egyre többet költenek magánforrásból egészségügyi szolgáltatásokra. Ha ezt egészségpénztári számláról teszik, az egyéni befizetések után járó szja-visszatérítésnek köszönhetően 20%-ot, akár 150 ezer forintot is spórolhatnak. További megtakarításra ad lehetőséget a Patika-csoport novemberi akciója.
 

Az egészségpénztár önsegélyező szolgáltatásának köszönhetően havi 19 125 forint támogatást igényelhet lakáscélú jelzáloghitelének törlesztéséhez.

Évente legalább 400-an kerülnek kórházba bárányhimlő miatt Magyarországon, pedig a védőoltás egészségpénztári számlára is megvásárolható.

A kora őszi időszakra jellemző bölcsődei, óvodai beszoktatás akár 2-3 hónapra is elnyúlhat. Egy betegség hosszú időre visszavetheti a kicsiket.

Egészségpénztári megtakarításból
a legjobb helyeken gyógyulhat

A privát egészségügyben különösen fontos, mennyire sikerül a rendelést professzionálisan és komfortosan kialakítani, milyen orvosokat sikerül igazolni, és végső soron hogyan vélekednek a rendelőről és az orvosról a páciensek.

Garantált minőségű szolgáltatás patikakártyával

Éves szinten legalább 100 milliárd forint vándorol hálapénzként vagy a számlát nem adó lakásrendelőkben adómentesen a zsebekbe. Az évek óta változatlanul fennálló jelenség súlyos szolgáltatásminőségi kérdéseket is felvet.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.