Nem csak mi mondjuk, hogy megéri az egészségpénztári tagság

Jön a trendforduló! Idén az első félévben a tagok által fizetett tagdíj 46%-kal haladta meg a tavalyi első féléves befizetéseket és így a 2017. január – június között beérkező tagdíjbevételek felét már a tagok egyéni befizetései tették ki.
 

A magyar férfiak nyugdíjasként 6,2, a nők 6,1 évet töltenek el jó egészségi állapotban (Eurostat). Ez intő jel a fiatalok számára, hogy gondoskodjanak magukról, az időskori egészség mégsem kap kellő figyelmet a lakosság körében.

Idén csatlakoztunk támogatóként a Vingardium Borfesztiválhoz. Szeptember első hétvégéjén az Erzsébetligetben a kézműves borászatok, street food sátrak mellett egészségmegőrző programokban sem volt hiány.

Az EU tagállamai összesen közel 1058 milliárd eurót, az unió GDP-jének 7,2%-át fordítják egészségügyre, míg Magyarország mindössze a GDP-je alig több mint 5%-át. Az öngondoskodás nem urizálás!

Hírkomment: „A páciensnek ismernie és akarnia kell a betegséghez illő életformát”

A betegségek leküzdése vagy a betegséggel való együttélés soha nem megy a páciens együttműködése nélkül. Az ELTE Pszichológiai Intézete és a 2016. augusztusi indulása óta a Patika-csoport szerződéses partnere, a Panoráma Medical Center közösen próbálja lerakni a korszerű gyógyítási modell alapjait.

Egészségpénztári segítség a kis- és nagygyerekes szülőknek

Sokan kihasználják az önsegélyező szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket (a különböző élethelyzetekhez kötődő juttatások népszerűek az MNB szerint is), amelyek közül számos kötődik a gyerekekhez a születésüktől egyetemi oktatásukig. Nem csak az újszülött és a már majdnem felnőtt gyerekek járnak kiadással, sőt!

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.