Nőtt az egy főre eső patikás költés

Akkor is hozzájuthatnak tagjaink az Önöknél kiválasztott egészségügyi szolgáltatáshoz, termékhez, ha pillanatnyi pénztári egyenlegük nem elegendő a vásárlásra. Ehhez nem kell más, csak internethozzáférés és egy bankkártya.

 

Újabb 30 ezer bankkártya-elfogadóhely támogatásáról döntött a kormány. A programnak köszönhetően további 60 ezer üzletben, szolgáltatónál lehet ezután kártyával fizetni.

Van olyan iparilag fejlett ország, ahol a felnőtt férfiak több mint 90%-a túlsúlyos. Magyarország is dobogós helyen áll a súlytöbblettel rendelkezők európai- és világrangsorában.

Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos mondja el hírlevelünkben életmódtanácsait, amellyel elkerülhetjük az elhízást. Részletes leírás a trendi low carb étrendekről.

Vingardium Leviosa!

Harry Potter rajongóknak erről biztos a szemüveges varázslótanonc jut eszébe, villámalakú sebhellyel a homlokán. Akik viszont kint voltak tavaly az első Vingardium Borliget borfesztiválon, azoknak már felderengenek a függőágyak, a Hintayo, a slackline és az elképesztően békés, családi hangulat. (x)

Új korszak jön a gyógyszertárakban

November 1-től papíralapú recept nélkül is bárki kiválthatja a gyógyszereit. A Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke azt mondta, a gyógyszerészek már várják az átállást a papír alapú receptről az elektronikusra. A patikakártyás fizetést nem érinti a változás.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.