Egészségpénztáron keresztül is támogathatja a munkáltató az iskolakezdést

Az egészségpénztári egyenleg terhére is elszámolhatják a pénztártagok a gyermekük (25 éves korig!) iskoláztatásához kapcsolódó költségeket az önsegélyező szolgáltatások körében. Összesen 127 500 forint igényelhető a pénztártól.

 

A Patika-csoport nem állt le a fejlesztésekkel. Ügyfeleink kényelme érdekében az online bankkártyával feltöltött egyenleg azonnal költhető az egészségpénztári kártyával.

Egyre több helyen költhetik
munkavállalói az egészség- pénztári tagdíj-kiegészítést. Július közepe óta a dm-ben is lehet egészségpénztári kártyával
fizetni.

Az irodai munkát végzőkre jellemző mozgásszegény életmód túlsúlyhoz vezethet. A céges egészségvédelem részeként foglalkozzunk az elhízás megelőzésével is!

Dr. Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos, testsúlygyógyász ad a munkáltatók számára is hasznos életmódtanácsokat a testi – lelki egészséget romboló munkahelyi elhízás megelőzésére.

Vingardium Leviosa! Akik kint voltak tavaly az első Vingardium Borliget borfesztiválon, azoknak már felderengenek a függőágyak, a Hintayo, a slackline és a családias hangulat. (x)

A kánikula az emberi szervezet számára sem előnyös, a gyógyszerek szempontjából a magas hőmérséklet pedig kimondottan káros: csökkenhet a készítmények hatása.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.