Többen többet költenek patikakártyával

Tavaly az első negyedévben a fizetési kártyás forgalom több mint 30%-kal nőtt 2015 első három hónapjához képest az MNB adatai szerint. A kártyás fizetések értékének és számának bővülése 2017-ben is tart, és az üteme sem hagyott alább.

 

Prof. Dr. Sperlágh Beáta: „az egészségkilátásokat a tudatosság és az elköteleződés legalább olyan mértékben befolyásolja, mint egy jól megválasztott terápia.”

A vércukorszintre és a kardiovaszkuláris eseményekre egyaránt hat a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság által elismert készítmény.

Az orvosi praxisjog értékes-
ítéséből származó jövedelem adózási szabályai is változtak a nemrégiben elfogadott legújabb adótörvény-módosítási csomagban.

Új háború a baktériumok ellen

Az egyre nagyobb veszélyt jelentő antimikrobiális rezisztencia (AMR) évi 25 ezer halálesetet és 1,5 milliárd eurós gazdasági veszteséget okoz az
EU-ban. Most lépett az Európai Bizottság: ambiciózus menetrendet terjesztett elő az uniós országoknak nagy hozzáadott értéket jelentő lépésekkel.

Varga Mihály: „Egyre hangsúlyosabb szerepben az egészséggazdaság”

„Az egészséggazdaság fejlődése egyet jelent az emberek egészségi állapotának javulásával, a gazdasági növekedéssel és versenyképességünk emelkedésével” mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az „Egészség Kapuja” egészséggazdasági konferencián.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.