Új magán egészségügyi szolgáltató a Patika-csoport elfogadóhelyei között

A Váci Greens Egészségközpont megnyitóján Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes elmondta: jó lenne a diagnosztika, a prevenció és az egészséges életmód terén korszakalkotót létrehozni, mert a baj megelőzésénél nincs olcsóbb beavatkozás az egészségügyben.

 

Barcza Ilonát, a Patika-csoport egyik legnagyobb munkáltatói partnere, a General Electric (GE) Global Operations Európa HR-igazgatóját kérdeztük a vállalat human stratégiájáról.

Hírkomment: Prof. Dr. Sperlágh Beáta: „az egészségkilátásokat a tudatosság és az elköteleződés legalább olyan mértékben befolyásolja, mint egy jól megválasztott terápia.”

Tombol a nyár, és a szabadságolások, ami plusz kihívás elé állít sok munkáltatót. Vezetőként érdemes szabadságolási stratégiát készíteni!

Az 55+ korosztály oldja meg a
munkaerőhiányt?

2030-ra Európában minden harmadik aktív munkavállaló az idősebb, 55-64 éves korosztályból fog kikerülni. Az időskori munkavállalás tehát elkerülhetetlen a mai modern társadalom gazdasági fenntarthatóságához, de még az is lehet, hogy egészséges!

Nagy a munkáltatók felelőssége

Habár az állami források az egészségügyi kiadások kétharmadát fedezik Magyarországon, a háztartások közvetlenül fizetik a ráfordítások közel 30 százalékát – mutat rá az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) koordinálásával most készült jelentés. Hatalmasak az ellátáshoz jutásban az egyenlőtlenségek!

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.