A vártnál is több SZJA érkezett vissza a Patika-csoporthoz

Június 30-ig a Patika-csoport 10 245 tagjának összesen 320 millió forintot utalt vissza a NAV. Ezzel megdőlt a tavalyi rekord is, amikor eddig az időpontig 9 994 pénztártag számlája gyarapodott 277,6 millió forinttal.
 

A vércukorszintre és a kardiovaszkuláris eseményekre egyaránt ható cukorbetegség kezelésében alkalmazott készítmény nyerte el 2016-ban az „Év Gyógyszere 2016” díjat.

Hírkomment: Prof. Dr. Sperlágh Beáta: „az egészségkilátásokat a tudatosság és az elköteleződés
legalább olyan mértékben befolyásolja, mint egy jól megválasztott terápia.”

Ellenőrizze, hogy meddig érvényes a patikakártyája és hogy van-e a számláján fedezet a négyévenként esedékes
1 000 forintos kártyacsere-díjra!

Ha augusztus 15. után vesz iskolaszereket, megtakaríthat 20%-ot

Idén gyermekenként 127 500 forintnyi tankönyvről, taneszközről, ruházatról szóló számlát, egyetemi tandíjat, térítési díjat, kollégiumi költséget számolhatnak el az arra jogosult Patika vagy Új Pillér Önsegélyező és Egészségpénztári tagok az önsegélyező pénztár beiskolázási támogatás szolgáltatásának keretében.

Utazási gyógyszerkalauz: van, amit csak engedéllyel vihet ki az országból

Nyár közepén nem árt tudni, hogy egy-egy utazás alkalmával milyen igazolást kell beszerezni ahhoz, hogy a krónikus betegségünkre vagy az akut problémákra szedett gyógyszereinket gond nélkül magunkkal vihessük más országokba. Íme, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) kisokosa.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek | Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.