Az egészséges életmódra nevelést a fiataloknál kell kezdeni

Az Ericsson minden munkatársa számára választható elemként kínálja az egészségpénztári tagdíj-kiegészítést. A cafeteriarendszer idei átalakítása során sem merült fel a vállalatnál a juttatás megszűntetésének lehetősége. Bohács Bernadette, az Ericsson Magyarország HR ügyvezető igazgatója szerint az egészségre nevelés fontos vállalati cél.

 

Rövid hírek

A magyaroknak nem marad pénzük a rendszeres megtakarításra és az egészségükért aggódnak leginkább – derül ki egy 63 országban végzett felmérésből.

Társkártya-akciót hirdet a Patika-csoport. Hívja fel munkavállalói figyelmét a vállalat kommunikációs csatornáin a nyár végéig tartó lehetőségre!

Hírkomment: „a politika az őszinteség tudománya” - Dr. Trautmann László véleménye a Nielsen fogyasztói bizalomról szóló kutatás kapcsán.

Nő a nyugdíjpénztárak népszerűsége

Növekedésnek indult az öngondoskodási hajlandóság Magyarországon, amit igazol egyrészt az egészségpénztári egyéni befizetések dinamikus bővülése, másrészt a nyugdíjpénztárak erősödése. Kifejezetten impozáns hozamú befektetést jelentenek az önkéntes kasszák

Adomány: ezek az adózási következmények

A támogatói adomány, amikor a vállalat adományt nyújt a pénztárnak, és rendelkezik arról, hogy a pénztártagok mely körének kívánja adni a támogatást. Ez a vállalkozásnál a megfelelő igazolás mellett elismert költség, adója nincs, a magánszemélynél viszont adóköteles jövedelem.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja partnereinek  |  Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.