Gondoskodjon idős hozzátartozóiról! Segítünk!

Az elmúlt két évben a lakosság minden korábbinál nagyobb hányada felismerte az egészségpénztári tagság előnyeit és lépett be a kasszába. Sokan nemcsak gyógyszert- vitamint- vagy egészséges élelmiszert vásárolnak, fizetnek magán egészségügyi szolgáltatásért a pénztáron keresztül, hanem idős családtagjaikról is gondoskodnak patikakártyával.
 

Rövid hírek

Középpontban az allergia az idei Patikanapon, ahol a nagyközönség betekintést nyerhet a gyógyszerészek mindennapi tevékenységébe.

Hírkomment: „a politika az őszinteség tudománya” - Dr. Trautmann László véleménye a Nielsen fogyasztói bizalomról szóló kutatás kapcsán.

A magyaroknak nem marad pénzük a rendszeres megtakarításra és az egészségükért aggódnak leginkább.

Számoljon velünk! Megmutatjuk miért éri meg az önsegélyező pénztári tagság

A Patika-csoport egészségpénztárai önsegélyező pénztárként is működnek. Az önsegélyező szolgáltatásokkal a mindennapi életben felmerülő problémákra – a gyermek születése vagy örökbefogadása, beiskolázás, temetés, a közüzemi díjak finanszírozása, a lakáscélú jelzáloghitel törlesztése, idősgondozás – tudunk költséghatékony választ adni. Megmutatjuk, spórolhat velünk!

Garantáltan magas hozamot ígérnek az önkéntes nyugdíjpénztárak

Az alacsony kamatkörnyezetben értékálló – sőt kifejezetten impozáns hozamú – befektetést jelentenek az önkéntes kasszák. Ez is magyarázhatja, hogy növekedésnek indult az öngondoskodási hajlandóság Magyarországon, amit igazol egyrészt az egészségpénztári egyéni befizetések dinamikus bővülése, másrészt a nyugdíjpénztárak erősödése.

Ha érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja ismerőseinek  |  Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.