Összefogás a páciensekért és a szolgáltatókért

A hazai magán egészségügy 12 meghatározó szereplője összefogott az ágazat átlátható fejlődése és a magán egészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek érdekében. Az egyesülethez más szolgáltatók is csatlakozhatnak, ha megfelelnek az alapítók által lefektetett kritériumoknak.

 

Rövid hírek

A leghűségesebb vásárlók a legjobb vásárlók, hiszen ha elégedettek az általuk választott szolgáltatással, folyamatosan visszatérnek, sőt, még akár másoknak is ajánlhatják a céget.

A GfK legfrissebb, 2016. éves trendeket elemző Kereskedelmi Analízisek tanulmánya szerint nőtt a sajátmárkás termékek súlya; másrészt pedig emelkedett a kártyás vásárlások aránya.

Elindult a Nemzeti Innovációs Onkogenomikai és Precíziós Onkoterápiás Program, amely a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő számára is értékes adatokat szolgáltathat majd.

A túlélés záloga a korai felfedezés!

Május 8. a Petefészekrák világnapja, amely alkalomból a világ számos országában hívják fel a figyelmet a betegség ellen harcoló civilszervezetek a megelőzés és a korai felismerés fontosságára. A Mályvavirág Alapítvány az Allee Bevásárlóközpontban várja az érdeklődőket aznap 14.00 órakor.

Életmentő egészségügyi startupok

Idén is két kategóriában nevezhettek egészségügyi újításokkal foglalkozó magyar startupok és kkv-k az EIT Health, a világ egyik legnagyobb egészségügyi innovációs kezdeményezése által kiírt versenyre. A korábbi egyik győztes azóta életeket ment meg, nemzetközi karriert futott be.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja kollégáinak  |  Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.
s