Mindig egy lépéssel a konkurencia előtt

A jelenlegi fojtogató munkaerőhiány minden céget arra sarkall, hogy átgondolja és fejlessze a juttatásai rendszerét. Nincs ezzel másképpen a JYSK se, amely vállalat közel 400 munkatársa számára biztosít egészségpénztári tagdíj-hozzájárulást a Patika Egészségpénztárban.

 

Rövid hírek

Egyre népszerűbb a magán egészségügy: átlépte a kritikus tömeget azok száma, akik az állami egészségügy mellett magánszolgáltatóknál
gyógyulnak.

Kihasználatlan adókedvezmény! Lehet, hogy az Ön munkavállalói között is akad olyan, akit érint a súlyos fogyatékosság után járó adókedvezmény, amely számos krónikus betegség esetén fennáll.

A szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet a Mályvavirág Alapítvány az Allee Bevásárlóközpontban május 8-án 14.00 órakor a Petefészekrák világnapja alkalmából.

Ebéd helyett fitneszedzés? Ezt is lehet!

Egy bank azt kérte az alkalmazottaitól, eddzenek rendszeresen és viseljenek okos fitneszkarkötőt,
amely szervezetük élettani jeleit rögzíti. A hat
hónapon át gyűjtött egészségügyi adatok adják
a bank egészségügyi kvóciensét.

Az innovátoroké a jövő!

A nyersanyag, a tőke és a munkaerő volt sokáig a közgazdászok szerint az ország versenyképességét meghatározó tényező, ma pedig – bár az imént említettek továbbra sem mellékesek – mindezeknél sokkal fontosabb az innováció.

Amennyiben érdekesnek találta hírlevelünket, ajánlja partnereinek  |  Ha nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, kattintson ide
patikapenztar.hu  |  ujpiller.hu
Copyright ® Patika-csoport  |   2017   |   Minden jog fenntartva.