Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Allianz Hungária Zrt. ajánlata

Kedvező árú csoportos szolgáltatásalapú egészségbiztosítást kötöttünk tagjainknak, a szolgáltatást az Allianz Hungária Zrt. nyújtja. A havi biztosítási díj megfizetését vállaló tagjainknak a biztosító megszervezi és kifizeti az egészségügyi ellátását a biztosítási feltételek szerint. Ne feledje, a biztosítás havi díjára is jár a 20%-os szja-visszatérítés!

Az Allianz csoportos egészségbiztosítási szerződésben foglalt szolgáltatások és limitek

1. csomag 2. csomag 3. csomag
2 hónap várakozási idő (kivéve baleseti eredetű igény)
Orvosi Call Center (0-24)
Kritikus betegségek (szolgáltatási finanszírozó jellegű)
maximum 1 000 000 Ft (3 év leforgása alatt)
Járóbeteg szakellátás (felhasználási területét illetően korlátlan)
120 000 Ft/fő/biztosítási év 275 000 Ft/fő/biztosítási év 600 000 Ft/fő/biztosítási év
Diagnosztikai és laboratóriumi vizsgálatok (alap)
60 000
Ft/biztosítási év
90 000 Ft/biztosítási év 120 000 Ft/biztosítási év
Nagyértékű diagnosztikai vizsgálatok
360 000 Ft/biztosítási év
Szűrővizsgálat
Nincs
  • belgyógyászati vizsgálat (anamnézis, testsúly, testmagasság, derék/csípő, vérnyomás)
  • alap laborvizsgálat (teljes vérkép, süllyedés, CRP, vércukor, húgysav, Fe, K, Na, Cl, LDL, HDL, összkoleszterin, triglicerid, májfunkció (GOT, GPT, GGT, AP, LDH), vesefunkció (kreatinin, karbamid, eGFR), összbilirubin, direkt bilirubin
  • EKG,
  • hasi és kismedencei UH
Díj: 6 750 Ft/hó/fő Díj: 8 940 Ft/hó/fő Díj: 12 250 Ft/hó/fő

A biztosítási feltételeket és az ügyfél-tájékoztatót itt olvashatja.

A biztosítási termékismertetőt innen töltheti le.

Ki lehet biztosított?
Minden 16-65 év közötti azonosított pénztártag és a szolgáltatásra jogosult kedvezményezettként megnevezett 2-65 év közötti közeli hozzátartozója.

Fontos tudnivalók

  • A csoportos biztosítási szerződés szerinti biztosítottak alapján meghatározott biztosítási díjat az Új Pillér Egészségpénztár havonta fizeti meg a biztosítónak. A havi díjak megfizetésének esedékessége a tárgyhónap 1. napja. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a számláján minden hónap 1-én rendelkezésre álljon a biztosításhoz szükséges fedezet. Használja ki a Megbízás rendszeres bankkártyás levonásra szolgáltatásunkat, hogy ne fordulhasson elő, hogy a biztosítása fedezethiány miatt megszűnik.
  • A biztosító nem nyújt szolgáltatást azon tünetekkel, betegségekkel, állapotokkal, sérülésekkel vagy maradandó egészségkárosodással kapcsolatban, amelyek a kockázatviselés kezdetét megelőzően már panaszt okoztak, diagnosztizálásra kerültek, fennálltak vagy bekövetkeztek.
  • A biztosítási fedezetek esetében a várakozási idő 2 hónap. A várakozási idő alatt a biztosító szolgáltatást nem teljesít, kivéve a baleseti eredetű szolgáltatási igényeket.
  • A biztosító kockázatviselése a Biztosítotti nyilatkozat és az adatkezelési nyilatkozat aláírását követő hónap 1. napjával indul, amennyiben a dokumentumok helyesen kitöltve és hiánytalanul a pénztár rendelkezésére állnak tárgyhó 15-ig, a biztosítási díjhoz szükséges fedezet rendelkezésre áll az egyéni számláján és azt a pénztár át tudja utalni a biztosító felé. A biztosítás létrejöttének feltétele, hogy a nyilatkozatok eredeti aláírt példányát eljuttassa a Pénztárhoz.
  • A biztosítás lemondása e-mailben történhet a biztosító ugyfelszolgalat@allianz.hu címére küldött levélben. Kérjük, másolatban a Pénztár biztositas@ujpiller.hu címét is tüntesse fel a gyorsabb ügyintézés érdekében. A tárgyba jelezze, hogy egészségiztosítás lemondása. A levélben szerepeljen az adóazonosító jele, a biztosítás típusa (opcionális 1. csomag, opcionális 2. csomag, opcionális 3. csomag) és az, hogy az Új Pillér Egészségpénztár tagjaként visszavonja a hozzájárulását, amely alapján az Allianz Hungária Zrt. az Ön, mint biztosított adatait a szolgáltatásnyújtás érdekében kezeli. Ezt követően a szolgáltatás nyújtására nem kerül sor a Biztosított azonosíthatóságának hiányában és az adatok törlésével megszűnik a szolgáltatás igénybevételének lehetősége. Az e-mail beérkezését követő hónaptól a Pénztár nem terheli meg az egyéni számláját a biztosítás díjával.
  • Betegség, panasz vagy az egészségi állapotával kapcsolatos kérdés esetén az ellátásszervezőhöz kell fordulni. A Teladoc Hungary Kft.-t munkanapokon 8.00-20.00 óra között a +36 1 461 1557 számon hívhatja. Gyógyszerekkel, orvosi ügyelettel kapcsolatos kérdéseire az éjjel-nappal hívható orvosi Call Center szolgáltatás ad választ a +36 1 461 1555 telefonszámon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, igényét jelezze írásban a biztositas@ujpiller.hu email címen és felvesszük Önnel a kapcsolatot.