Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Egészségbiztosítás munkáltató által nyújtott célzott támogatással

2024-ben szolgáltatásalapú egészségbiztosítást is adhatnak a munkáltatók az Új Pillér Egészségpénztáron keresztül. Célzott támogatásként a juttatás adóterhe 33,04%. Adható cafeteriarendszerbe illesztve vagy azon kívül.

Hogyan adhat a munkáltató biztosítást?

  1. A munkavállalónak be kell lépnie a pénztárba (online, az oldalról letölthető pdf. kitöltésével, munkáltatói Excel táblázatban elküldi a belépési adatokat), amennyiben még nem tagunk.
  2. Kösse meg a célzott támogatáshoz szükséges munkáltatói szerződést.
  3. Töltse fel a havi bevallást és az ennek alapján készült díjbekérő szerint utalja el a támogatás összegét (választott csomagok díja + 6% működési költség + új pénztári belépők esetén 4000 Ft kártyagyártási díj).
  4. A biztosítás létrejöttének feltétele, hogy a munkavállaló (biztosított) töltse ki a Biztosítotti nyilatkozatokat, amely a biztosító és a pénztár számára lehetővé teszi az adatszolgáltatást. Az aláírt és két tanúval ellátott nyilatkozat eredeti példányát be kell küldeni a pénztárba!

Mit tehet a munkavállaló, ha megszűnik a célzott támogatása? Itt találja a speciális ajánlatunkat, ha a munkavállaló korábban a munkáltatójától kapott célzott támogatás révén volt biztosított.

Allianz Hungária Zrt. ajánlata  

További információ:
Pálffy Brigitta
munkaltato@ujpiller.hu