Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Munkáltatóknak

A független Patika-csoport (Patikapénztár, Új Pillér, Tradíció Nyugdíjpénztár) prémium egészségpénztára, az Új Pillér a szektor legjobb működési költséggel rendelkező ajánlata mindazoknak, akik havonta legalább 10 ezer forintot költenek az egészségükre.

Az Új Pillér Egészségpénztár kártyájával biztosított a család jelenbeli egészségügyi kiadásainak egyszerű, kényelmes, és árkedvezményt garantáló finanszírozása, de a pénztárba történő befizetés kitűnő – kamatadó-mentes és értékmegőrző - befektetés az előre nem látható, magasabb összegű jövőbeni kiadásokra is.

Az Új Pillér az önkéntes egészségpénztári piacon bizonyítottan az elérhető legnagyobb költségelőnyt nyújtja: a működési költséglevonás éves 300 ezer forint befizetésig 4,5%, a felett 0%, valamint tagjaink a takarékoskodásra szánt összeg legalább kétéves lekötésével további 10% SZJA-prémiumot realizálhatnak. Az Új Pillér ügyel a befektetett vagyonra is: rendre a piaci átlaghoz képest kedvező hozamot érünk el.

Büszkék vagyunk arra, hogy a független Patika-csoport (Patikapénztár, Új Pillér, Tradíció Nyugdíjpénztár) fennállása óta 57 milliárd forint bevételt realizált, tagjainak 52 milliárd forint értékben nyújtott szolgáltatást. Tagjaink a pénztáraknál kezelt vagyona meghaladja a 4 milliárd forintot.

1. ábra 2. ábra 3. ábra

Jelen sorok írásakor közel 11 ezer magán egészségügyi szolgáltatónk gondoskodik az Új Pillér tagjainak egészségéről. Legkedveltebb szolgáltatásaink a gyógyszer, a szemüveg, a kontaktlencse, a különböző gyógyászati segédeszközök, a magán orvosi rendelés.

A magasan képzett szolgáltatói háttér már a vásárlás pillanatában információval szolgál arról, hogy a pénztártag által kiválasztott termék vagy szolgáltatás adókötelesnek vagy adómentesnek minősül.

Az Új Pillér egyre szélesebb körű elterjedését az is biztosítja, hogy a törvényi előírásoknak megfelelő egészségügyi szolgáltatók díjmentesen csatlakoznak hozzánk.