Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Webáruházi ajánlónk (2024.07.05)

Az elmúlt hónapokban megugrott webáruházunk forgalma, aminek a magyarázata egyszerű. Az egyéni befizetések súlyának növekedésével egyre tudatosabban keresik tagjaink a számukra előnyös szolgáltatásokat.

Hónapról hónapra igyekszünk bemutatni, milyen sokoldalú webáruházi kínálatunk, ahol számos, a mindennapokat egészségesebbé, sportossabbá és komfortosabbá tevő terméket megvásárolhatunk újpilléres egészségkártyával. Ráadásul mindezt az internetes boltok által kínált kényelem mellett: újpilléres kártyás fizetéssel és házhozszállítással.

Válogatásunkkal a kínálta sokszínűségét szeretnénk megmutatni Önnek!

Egy fenntartható és biztonságos újdonság

A Tsuki Cup, egy fenntartható és környezetbarát megoldást a menstruációra! Költséghatékony és hosszútávú alternatívát kínálunk, amely nem csak a pénztárcádat, de a bolygót is kíméli. Biztonságot nyújt minden élethelyzetben, hiszen viselése kényelmes, és nem kell félned a szivárgástól bármilyen aktivitást is végzel.

Airfree légtisztító, levegő fertőtlenítő készülékek

Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek hangtalanul semlegesítik a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)!

Qmed anatómiai tartásjavító ülőpárna

Összetételét tekintve 2 különböző sűrűségű memóriahabot kombináltak a maximális kényelem és megfelelő tartás érdekében. Ajánljuk ülő munkát végzőknek (pl. autós ülés, irodai székek, stb.), vagy akik egészségügyi állapotuk miatt a nap egy részében kerekesszéket használnak, és annak kényelmét kívánják fokozni. Csúszásgátló borítása használat közben a párnát fixen a helyén tartja.

Vivamax kompresszoros inhalátor

A nagy teljesítményű kompresszor a folyékony gyógyszert vagy sóoldatot apró szemcsékké porlasztja, majd sűrített levegő segítségével a tartozék arcmaszkon vagy az orrszondán keresztül juttatja a légutakba. Salvus gyógyvízzel is használható az inhalátor felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt!

Borítkép: freepik.com/standret

<< VISSZA