Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Rendszerfrissítés a Pénztárnál (2024.06.05)

Pénztártagjaink minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállásnak köszönhetően a jövőben még több digitális élményt ígérünk.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a nyár folyamán elindul a Pénztár informatikai rendszerfrissítése. A változással kapcsolatban Önöknek nincs tennivalójuk. A tervezett és szükséges szolgáltatáskimaradásokról minden tájékoztatást időben közzéteszünk a honlapunkon, illetve e-mailben tájékoztatjuk pénztártagjainkat. Kérjük, a következő hetekben a megszokottnál többször keresse fel weboldalunkat a friss információkért.

Az új informatikai rendszer még több kényelmi szolgáltatás bevezetését teszi lehetővé a Pénztár számára, meggyorsítja ügyfeleink kiszolgálását, megkönnyíti ügyintézőink munkáját. A jövőben bővül az Online ügyintézésben intézhető ügyek köre és még több automatikus üzenettel tudjuk támogatni az elektronikus ügyintézést választó tagjainkat pénzügyeik okos szervezésében.

A PontNekem hűségprogram tagjainak különleges meglepetéssel készülünk: őket a jövőben a Pénztár is megajándékozza a születésnapjuk alkalmával.

Borítókép: freepik.com

<< VISSZA