Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Felhívás adategyeztetésre (2024.05.06)

Ellenőrizze az Online ügyintizésében, hogy van-e bármilyen teendője az adategyeztetés kapcsán. Ha az azonosítása öt évvel ezelőtt történt vagy időközben megváltoztak a személyes okmányai, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Pénztárat jogszabály kötelezi (2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról), hogy ötévente egyeztesse tagjai adatait. Ha az internetes ügyintézési fiókjában erre utaló felhívást talál, az újbóli adategyeztetés érdekében kérjük, juttassa el hozzánk

  • személyazonosító igazolványa vagy kártyaformátumú jogosítványa mindkét oldalának másolatát, vagy az útlevele másolatát,
  • lakcímigazolványa lakcímet tartalmazó oldalának másolatát.

Az okmánymásolatokat elküldheti-e-mailben az ugyfelszolgalat@ujpiller.hu címre vagy feltöltheti internetes ügyintézési felületünkön az okmányfeltöltés fülre kattintva.

Ha az azonosítása öt évnél régebben történt, de az akkor megadott adataiban nem történt változás, elegendő, ha erről e-mailben nyilatkozik. Figyelem! Akkor is szükséges az újbóli átvilágítása, ha időközben az azonosításhoz használt személyes okmányaiban (személyi igazolvány/útlevél/vezetői engedély vagy lakcímkártya) változás történt. Kérjük, az új okmányát/okmányait a fentiek szerint juttassa el hozzánk.

A teljes körű azonosítással kapcsolatos teendőkről a Gyakori kérdések menüpontban olvashat bővebben.

A Pénztár csak a teljeskörűen azonosított tagjainak nyújthat szolgáltatást a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében. Amennyiben Ön nem tudja használni a kártyáját, előfordulhat, hogy még nem azonosított vagy az átvilágítása öt évvel korábban történt meg. Kérjük, minél hamarabb tegyen eleget felhívásunknak annak érdekében, hogy zökkenőmentesen igénybe vehesse szolgáltatásainkat.

Borítókép: freepik.com/rawpixel

<< VISSZA