Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Tegye tökéletessé éjszakáit Új Pillér egészségkártyával! (2024.05.06)

A pihentető alvás éppen annyira hozzájárul szervezetünk tökéletes működéséhez, mint az egészséges táplálkozás. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk.

Az alvás idei világnapján (március 15.) a szervezők három üzenetet fogalmaztak meg:

  1. Az alvás az egészség kritikus pillére, akárcsak a táplálkozás és a fizikai aktivitás, segít a régi sejtek újrahasznosításában, valamint testünk és energiaszintünk fenntartásában.
  2. Az alvás segíti a memóriát és a tanulást, támogatja az agy egészségét, az agy egészsége pedig az alvást.
  3. Az alvás segít az immunrendszernek a baktériumok és vírusok eltávolításában, támogatja az immunrendszer egészségét, az immunrendszer pedig az alvást.

Számos tényező járul hozzá az egészséges alváshoz. Fontos az alvási rend, a lefekvés előtti napi rutin, a hálószobai környezet, a rendszeres testmozgás és az ágyneműnk minősége is befolyásolja, hogy testünk nyugalomban töltse az éjszakát. A párna a fej és a nyaki gerinc támogatásáért felel, a paplan pedig termikus kényelmet biztosít, hogy se a túl hideg, se a túl meleg ne zökkentsen ki álmunkból.

Körbenéztünk webáruházunk kínálatában, hogy milyen termékek segítik a pihentető alvást és amelyek hozzájárulnak ahhoz is, hogy a befizetéseink után járó 20%-os adókedvezmény kihasználhassuk. Az alábbiakért és ezek házhozszállításáért akár újpilléres egészségkártyával is fizethetünk az internetes üzletben.

Paplanok

Intelligens hőmérséklet-szabályozás: a Cell Solution® Clima rostok az alvás első fázisában elnyelik és tárolják a felesleges testhőt. Az éjszakai pihenés további szakaszaiban, amikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadják azt, ezáltal biztosítva az optimális alvásklímát.

Memóriahabos pillangópárna

A párna borítása innovatív, enyhén hűsítő hatású szövetből és bőrbarát. természetes alapanyagok, valamint antibakteriális hatású tencel anyag felhasználásával készült. A speciális légelvezető barázdák pedig tökéletes szellőzést biztosítanak. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik sokat forgolódnak, hanyatt, hason és oldalt egyaránt szeretnek aludni, valamint azoknak is segítség lehet, akik horkolással küzdenek.

MediNeck nyaknyújtó és izomlazító párna

Természetes tartásjavítás, nyaknyújtás és izomlazítás napi pár percben! Szabaduljon meg a feszülő nyak- és vállizmok kellemetlenségeitől! Az ergonomikus formatervezés kifejezetten a nyaki gerincszakaszra optimalizálva garantálja a megfelelő alátámasztást a nyakcsigolyáknak.

I-Medical érintés nélküli infra lázmérő

A német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel szerelt klinikai pontosságú hőmérő a testhőmérséklet és a tárgyak, illetve tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére (pl. cumisüveg, fürdővíz, környezeti hőmérséklet) használható. Gyors, pontos és kényelmes.

Borítókép:freepik.com/drobotdean

<< VISSZA