Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Tavaszváró akciók a Pénztárboltban (2024.03.05)

Új Pillér egészségkártyával is használja ki a webáruházak kínálta kényelmet!

A Pénztárbolt kínálata folyamatosan megújul, ezért érdemes időről időre visszalátogatni ide. Akár húsvétra is örömet szerezhet valakinek egy minőségi infralámpával, vérnyomásmérővel, esetleg a reflux tüneteit enyhítő párnával. Ezek mindegyike hasznos és ötletes meglepetés, ha valakinek szüksége van rá a családban.

Beurer IL 60 nagyteljesítményű infralámpa

A testet az infravörös fény hatásmódja gyógyulásra serkenti; a gyógyulás folyamata célzottan segíthető elő. Az infravörös fény kiegészítő terápiaként alkalmazható pl. a fül, orr és gége megbetegedése esetén, valamint az arc és szépségápolás elősegítésére, elsősorban nem tiszta bőrön. Ajánlott megfázásos és allergiás megbetegedések, Reumatikus panaszok esetén is. 300 Watt teljesítmény, üvegkerámia felület, 30 x 40 cm besugárzott mező, fokozatmentesen állítható árnyékolás 0–40 fok között, 100% UV blokkolás, állítható időzítő jellemzi a készüléket.

Multifunkciós reflux párna

Három funkcióval (alvópárna, deréktámasz és lábtámasz). Az ék alakú, anti-reflux alvópárna a betegség kellemetlen tüneteinek megelőzésére, enyhítésére alkalmas. 3 féle magasságú párnaként is használható: könnyedén ketté cipzározható, így kiválaszthatjuk az éppen számunkra legkényelmesebb magasságot és dőlésszöget.

Microlife BP A2 Classic automata vérnyomásmérő

A svájci Microlife cég vérnyomásmérői a Brit Hipertónia Társaság nemzetközileg elfogadott előírásai szerint klinikailag ellenőrzött, kiváló mérési pontossággal rendelkeznek. A szabálytalan szívritmus érzékelésének megbízhatósága szintén klinikailag tesztelt. A legmodernebb oszcillometrikus mérési eljárást alkalmazzák. Téves adatokat nem közölnek, ha a mérés nem sikerül hibajelzést adnak.

Kineziológiai tapasz (3 színben)

A kineziológiai tapasz az izomzatok, ízületek, ínszalagok, stabilizálására, tehermentesítésére, gyorsabb regenerálódásra használatos segédeszköz. A kineziológiai tapasz rugalmassága megegyezik a bőrével, ezért felragasztása után a bőr szövetével együtt mozogva, az ízületi folyadékot elvezeti a fájdalmas területről, megszüntetve a nyomást az idegvégződéseken, ezáltal biztosítva fájdalom csökkenését, elmúlását. Viselőjét nem korlátozza vagy akadályozza a sport, a munka vagy más mindennapi tevékenység végzése közben.

Borítókép:freepik.com/gpointstudio

<< VISSZA