Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Újragondoltuk az egészségkártyánkat (2024.02.05)

Azt mondják, a külcsín megfog, a belbecs megtart. Megújítottuk az újpilléres egészségkártyát, miközben megtartottuk az eddigi értékeinket. Továbbra is tagjaink minőségi és kedvező árú kiszolgálása a fő célunk.

Az Új Pillér rendkívül sikeres évet zárt 2023-ban. 7%-kal nőtt a taglétszámunk, közel 18%-kal az egyéni befizetések összege. Éves szinten a Pénztár által elért hozam megközelítette a 14%-ot, ami átlagosan 22 ezer forintos extrajövedelmet eredményezett tagjainknak. A pillérekre épülő Pénztár néhány év alatt sikeres márkát épített az ügyfélközpontú működésének, széleskörű szolgáltatásainak és kedvező árazásának köszönhetően.

Mi a titok? Egyrészt a rugalmasság. A bank- és biztosítófüggetlen pénztár méretéből adódóan mindig gyorsan tudott alkalmazkodni a jogszabály-változásokhoz, a tagjai elvárásaihoz, a technológiai fejlődéshez. Legalább ilyen fontos sikertényező, hogy az indulása óta egyetlen világos érdek mentén fejlődik, ez pedig a pénztártagoknak nyújtott minőségi szolgáltatás. Ez határozza meg a Pénztár viszonyát a szolgáltatóival, a munkáltatói partnereivel, a beszállítóival. Mindenki számára egyértelmű, hogy ez az összefogás a tagokért jött létre, és ma is az ő érdekeiket szolgálja a pénztár növekedése. Ha a sikerekről beszélünk, a felelős munkáltatót is muszáj megemlíteni: a Pénztár vezetőinek a legfontosabb értéket a munkavállalói jelentik. Hiszünk abban, hogy a boldog munkavállalónak köszönhető a pénztártagok boldogsága.

A jellegzetes kék újpilléres egészségkártya mára a márka egyik legfontosabb ismérve lett, az egészségcélú szolgáltatási kifizetések 55%-a kártyás költésként történik. Informatikai fejlesztésünknek köszönhetően saját engedélyezési rendszert működtetünk, ami rendkívül költséghatékonnyá teszi a kártyaelfogadást, így a kisebb árbevételű vagy nyereséghányaddal működő szolgáltatók számára is megnyílt az út a kártyaelfogadás előtt. Ennek is köszönhető, hogy a kártyaelfogadó partnereink száma napról napra nő.

De nemcsak a technológiák terén haladunk a korral, hanem a megjelenésünkben is. Ezért megújítottuk az egyik legfontosabb védjegyünket, az egészségkártyát, hogy vizuálisan is kifejezzük értékinket. A pillérek szimbolizálják munkáltatók, szolgáltatók és a pénztár szoros egymásra épülését. Az erős szövetség fókuszában pedig a pénztártag áll. A plasztik hátoldalára kerültek az adatok: a kártyaszám, a tagi azonosító és a lejárati idő.

A 2023. február 1. után kibocsátott új, hároméves lejáratú kártyákkal és az érvényes régi kártyákkal változatlan módon lehet fizetni az elfogadóhelyeken. A Pénztár az infláció ellenére sem változtatott az elfogadóhelyi jutalékon, hogy tagjai minél szélesebb körben költhessenek a kártyájukkal. A kártyagyártás díja is változatlan, amely költséget továbbra is mérsékelhetjük a hűségpontok beváltásával. Sőt! A márciusi PontNekem♥ akcióban duplán számítanak a kártyagyártásra elköltött hűségpontok. Ajánlatunk érvényes akár a belépéskor igényelt új főkártyára, új társkártyára, lejárat vagy elvesztés (letiltás) miatt gyártott kártyára. A részletekről tájékozódjon a honlapunkon március 1. után.

Kártyás pénztárként elvárjuk a tagjainktól, hogy mindig legyen érvényes kártyájuk, amellyel kényelmesen, költséghatékonyan és biztonságosan tudják költeni a pénztári megtakarításukat. Tagjaink a belépési nyilatkozat aláírásával egyúttal megigénylik a kártyát is, a lejáratot megelőzően pedig automatikusan – akár a bankok – postázzuk az újat, ha az egyéni számlán rendelkezésre áll a szükséges fedezet.

Borítókép: freepik.com/prostooleh

<< VISSZA