Új Pillér hírdetési fejléc - 20% adókedvezmény, hozammal növelt megtakarítás, 10% támofatás szűrővizsgálatra
szerkezeti elem
 
Ne mondjon le az egészségforintokat érő hűségpontjairól! (2023.01.06)

Ne maradjon ki a pénztári szektor első pontgyűjtő programjából, gyűjtse minden hónapban a befizetések után automatikusan járó és az eseti extrapontokat! Kattintson, hogy a program indításakor járó bónuszpontokat is jóváírjuk önnek.

Új érvünk van az újpilléres tagság mellett! A szektor legkedvezőbb működési költségű egészségpénztárában mostantól jutalomforintokhoz is hozzájuthat az szja-visszatérítés és a negyedévente jóváírt hozam mellett.

Gyűjtse a pontokat, és váltsa be 2023. február 1. után, a tagsága során bármikor, az újpilléres kártyás költéseihez kapcsolódóan. Nem kell több plasztikkártyát hordoznia a pénztárcájában, a pontokat automatikusan jóváírjuk, és az Online ügyintézésében tudja beváltani. Éljen az ajánlatunkkal, csatlakozzon még ma a hűségprogramunkhoz!

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél többet fizet valaki, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket már korábban megtette, a regisztráció során jóváírjuk az ezért járó hűségpontokat. Ha viszont eddig postán küldtük Önnek az adóigazolását és az egyéni számlaegyenleg-kimutatást, ne késlekedjen, ezt a nyilatkozatot küldje vissza most, hogy az ideit már az Online ügyintézésében tudja letölteni.

A csatlakozás egyszerű, mindössze az Online ügyintézésben való regisztrációhoz kötött. Később ugyanitt, a PontNekem♥ menüpontban követheti az aktuális pontegyenlegét vagy rendelkezhet a pontok beváltásáról, amivel csökkentheti az újpillér-kártyás költései összegét.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozhatja pontjai értékét. Beváltásra sikeres Új Pillér-kártyás vásárlás esetén van lehetőség 24 órán belül, de a megszerzett pontok a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Regisztráljon most, a gyorsaság extrapontokat ér!

Borítókép: freepik.com/benzoix

<< VISSZA