Fizessen Új Pillér egészségkártyával kedvenc webshopjában! (2022.09.05)

Egyre népszerűbb a Pénztárbolt szolgáltatása tagjaink körében, ezért további webáruházakkal is szeretnénk megállapodni az egészségkártya online elfogadásáról. Most Ön is javasolhat internetes áruházat.

A Pénztár régi vágya volt, hogy webáruházban is lehessen fizetni Új Pillér kártyával az egészségpénztárban elszámolható termékekért. Az elmúlt hónapokban bizonyossá vált, hogy pénztártagjaink is kedvelik az új lehetőséget, és napról napra többen keresik fel a Pénztárboltot, hogy kényelmesen, otthonukból szerezzék be a mindennapokban használható egészségmegőrző termékeket.

A Pénztár szeretné bővíteni az interneten keresztül megvásárolható egészségpénztári termékek körét, elsősorban azokkal a webáruházakkal, amelyekben szívesen vásárolnak tagjaink. Ezért szeptemberben várjuk tagjaink javaslatait a kommunikacio@ujpiller.hu címre, hogy hol költenének szívesen online Új Pillér kártyájukkal. Kérjük, olyan üzleteket javasoljanak, ahol egészségpénztárban elszámolható termékeket (is) forgalmaznak a webes felületen. Velünk bármelyik, gluténmentes élelmiszert, OGYÉI engedélyszámmal rendelkező vitaminokat, gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó online üzlet növelheti eladásait vagy vonzóvá válhat egy új vevőkör számára. Akár a telemedicina szolgáltatóknál is kihasználhatja a kártyás fizetés előnyeit, amennyiben csatlakoznak kártyaelfogadó partnereink közé-

Melyik webes felületen fizetne szívesen Új Pillér kártyájával?

Az Önök javaslatai alapján felkeressük az üzleteket, szolgáltatókat ahol az elfogadóhely részéről csupán minimális IT fejlesztésre van szükség az egészségkártya online elfogadásához. Az Új Pillér Egészségpénztár fejlesztőcsapata mindenben az üzletek rendelkezésére áll, hogy Önök minél hamarabb használhassák kártyájukat az internetes fizetési felületen.

Az Új Pillér kártyás online fizetés ugyanúgy történik, mint a bankkártyás. Sőt, az egészségpénztárban elszámolható termékek szállítási díját is fizetheti a pénztári megtakarításából.

Borítókép: unsplash.com/Thought Catalog

<< VISSZA