szerkezeti elem
 
Járt már a Pénztárboltban? Ugorjon be, megéri! (2022.05.05)

Újpilléres egészségkártyával is fizethet a Pénztárboltban az EP számlára megvásárolható termékekért. Nézzen körül, hogy mi minden kapható a webshopban. El fog ámulni a kínálattól!

A Magyarországon üzemelő webshopok 43%-ának növekedett a forgalma a koronavírus-járvány kirobbanása óta – derült ki a 14. Nagy Webáruház Felmérés adataiból. Az Árukereső.hu és a GKI Digital legfrissebb Online Kiskereskedelmi Index jelentése szerint az online kereskedelem lendülete azóta is tart, ráadásul a növekedés motorja továbbra is a rendelési gyakoriság bővülése.

Az Új Pillér Igazgatótanácsának régi vágya teljesül azzal, hogy a pénztár tagjai számára is elérhetővé vált az online egészségkártyás vásárlás a Pénztár legújabb informatikai fejlesztésének eredményeképpen. Néhány héten belül az egészségpénztári vásárlásait is intézheti kényelmesen, otthonról, hogy a 20%-os adó-visszatérítés összege mellett időt és energiát is megtakaríthasson, akár saját részre vásárol, akár okos és egészséges ajándékot vesz szeretteinek. A szállítási díj is elszámolható az egészségpénztári megtakarítása terhére.

Nézzen be a Pénztár új szolgáltatójához, böngésszen a kínálatban!

A www.penztarbolt.hu oldalon az egészségpénztárak között az Új Pillér feliratra kattintva tud belépni webshopunkba, ahol többek között cipőt, okosórát, matracot, masszírozót vagy akár egészségpénztári számlára elszámolható légtisztító készüléket is beszerezhet!

Ahhoz, hogy a Pénztárbolt fogadja a megrendelését, előbb regisztrálnia kell az oldal tetején, a jobboldali sarokban. A rövid adminisztrációt csak egyetlen alkalommal kell elvégeznie, amikor legközelebb visszatér a webshopba, már elég beírnia a regisztráláskor választott e-mail címét és jelszavát a boxba. A megadott adatokat bármikor módosíthatja a jobb felső sarokban az ADATOK MÓDOSÍTÁSA feliratra kattintva. Jelszavat a jobb felső sarokban található JELSZÓCSERE feliratra kattintva cserélhet.

A webáruházban termékkörönként rendezve nézelődhet vagy kereshet konkrét árucikket. Amikor befejezte a vásárlást, kattintson a kosár alján látható „Megrendelem” gombra. Az egészségkártyával fizethető termékek és a szállítási díj automatikusan az „EP kártyával fizetem” oszlopban jelenik meg, de ezek a nyílra kattintva átvihetők a „Futárnak készpénzben vagy bankkártyával fizetem” oszlopba.

  • Ha a „Futárnak készpénzben, vagy bankkártyával fizetem” oszlopban lévő elszámolható terméket nem szeretné az egészségpénztár felé elszámolni, akkor vegye ki az „EP-s számlát kérek” pipát a terméknél.
  • Ha az egészségkártyáján nincs elég fedezet, használja a Pénztár online bankkártyás befizetési lehetőségét. A feltöltött összeget azonnal költheti egészségkártyájával a webáruházban.

A megrendelés beküldésekor megtörténik a fedezetellenőrzés. Amennyiben elegendő összeg áll rendelkezésre az egészségpénztári számláján, egy „Sikeres tranzakció, folytassa az űrlap kitöltését!” üzenetet kap. Ilyenkor a vásárlás ellenértéke zárolásra kerül, de a pénz a Pénztártag számláján marad! A termékek beérkezésekor, a kiszállítandó csomag összeállításakor a Pénztárbolt elkészíti a számlát és a csomagba helyezi, egy példányt pedig beküldenek a Pénztárhoz. Az Ön számláját 15 napon belül fogjuk megterhelni és kifizetjük az összeget a Pénztárbolt Kft-nek.

Borítókép: pexels.com/ Oyster Haus

<< VISSZA