Új egészségpénztári partner Budapesten (2021.10.05)

3000 négyzetméteren, a Budapest One irodaház kifejezetten erre a célra kialakított szintjein  átfogó fekvő- és járóbeteg-ellátással nyílt meg a legújabb hazai magánkórház. A Doktor24 Multiklinika egyben ortopédiai centrum is.

Az Etele Pláza szomszédságában nyílt meg Magyarország legújabb, komplex ellátást nyújtó magánkórháza. A diagnosztikát és prevenciós szolgáltatásokat is kínáló, felnőtt- és gyermekjáróbeteg-ellátó központ, valamint az integrált, sokszakmás sebészeti fekvőbetegközpont teljes beruházási költsége mintegy 3 milliárd forint volt, ebből 278 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Külgazdasági és Külügyminisztérium nyújtott.

„Olyan multiklinikát akartunk építeni, amely Bostonban, Hamburgban vagy akár Szingapúrban is megállná a helyét. Ezért a legkiválóbb magyar specialisták mellett amerikai és nyugat-európai szakembereket kértünk fel arra, hogy mutassák meg nekünk kategóriateremtő iparági fejlesztéseiket, példaértékű megoldásaikat. Mi pedig ezekre támaszkodva hoztuk létre az ország egyik legmodernebb magánkórházát.” – fogalmazott Lancz Róbert, a Doktor24 Medicina Zrt. vezérigazgatója.

A kórházban 35 szakterületen látnak el gyermekeket és felnőtteket. Az ügyfeleket végigkísérik a teljes betegúton, a prevenciótól a rehabilitációig. A 21. századi infrastruktúrából, a beépített speciális orvostechnológiából és az ellátás kényelmét és biztonságát megteremtő digitális megoldásokból ügyfeleik és orvosaik egyaránt profitálnak.

A Doktor24 Multiklinika egynapos sebészetén teljes körű ügyfélkiszolgálásra törekednek: a kínálatban helyreállító plasztikai, bőrgyógyászati, általános sebészeti és proktológiai műtétek szerepelnek, hamarosan az urológiai, fül-orr-gégészeti beavatkozások, illetve a szürkehályog-eltávolítás is helyet kap a szolgáltatások között. A betegek gyors felépülését a külföldi kórházakban is tapasztalatot szerzett kiváló szakembergárda, illetve a Magyarországon többnyire még újdonságnak számító, rövid kórházi tartózkodásra és proaktív rehabilitációra építő nyugat-európai terápiás módszerek biztosítják. A Doktor24 Ortopédiai Centrumban az ortopédia minden területén vannak specialisták, legyen szó csípőről, térdről, vállról, kézről vagy bármilyen egyéb ízületről.

Azoknak, akik csípő- vagy térdprotézisműtétre szorulnak, az állami ellátórendszerben jelenleg átlagosan 488, illetve 593 napot kell várniuk az operációra, tehát akár további másfél évig erős fájdalommal és korlátozott mobilitással kell együtt élniük. A NEAK adatai szerint ma több mint tizenötezer beteg vár csípő- vagy térdprotézisre. A magán ortopédiai centrumban előjegyzés és előzetes vizsgálatok alapján a heteken belül elvégzett nagyízületi műtétet követően általában mindössze 6 héttel vissza lehet térni a teljes élethez. A páciensnek csak a műtét napján kell befeküdnie a kórházba, majd az operációt követően másnap a gyógytornász segítségével már fel tud állni, és akár 2-3 nappal később már hazamehet. Ezzel nagy teher kerül le a beteg válláról, hiszen ismét el tudja látni önmagát, teljes értékű életet élhet, illetve nemzetgazdasági szempontból is előnyös, mert a betegek gyorsabban visszatérnek a munkába.

Természetesen a betegek újpilléres egészségpénztári kártyával is fizethetnek a szolgáltatásokért vagy kérhetnek számlát az egészségpénztár nevére és címére. Ne feledjék, a számlán az egészségpénztári tag nevét vagy a szolgáltatásra jogosult kedvezményezett nevét is fel kell tüntetni!

Borítókép: Doktor24.hu

<< VISSZA