Csökkentsük a kontaktusokat! (2021.01.04)

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének lassítása, valamint a maguk és a pénztári dolgozók egészsége érdekében kerüljék a személyes ügyintézést. 2020. november 16-tól a Bimbó úti irodaház kapuját zárva találja. A készpénzfizetési számlákat és a hiánytalanul kitöltött Elszámolásra beküldött számláról rendelkező nyilatkozatot a kapun elhelyezett postaládába tudja bedobni. Amennyiben feltétlenül szükséges, hogy ügyintézőnkkel beszéljen, kérjük, csengessen.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pénztár felkészült a kontaktusok elkerülésére: a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében kibővítettük telefonos ügyfélszolgálatunkat, és meggyorsítottuk az e-mailes ügyintézést. Az oldalunkon megtalálja az AVDH szolgáltatás teljes körű leírását, amely segítségével számos esetben e-mailen küldheti be az ügyintézéshez szükséges dokumentumokat (az elszámolásra beküldött számlák eredeti példányát továbbra is postán kérjük).

Intézze pénztári ügyeit online, biztonságosan otthonából, a nap bármely szakában személyes érintkezés nélkül! Köszönjük megértését és együttműködését!

<< VISSZA