szerkezeti elem
 
Mi már visszaszámolunk!
Alig néhány hét van hátra az évből, ami egyben azt is jelenti, hogy egyre fogynak a napok, amikor kihasználhatja az idénre járó adó-visszatérítést. Ne késlekedjen, fizessen be a pénztárba most, hogy jövőre élvezhesse az ajándékpénzt.
Szerezze meg a bűvös 20-ast
Az év utolsó 15 napján, december 17-31. között megsokszorozzuk az adó-visszatérítését. Szerezze meg ön is a bűvös húszast és mi hozzáteszünk 20 ezer hűségpontot! Most akár egyetlen forint befizetésével is hozzájuthat a pontesőhöz.
Jó hírünk van! Jövőre többet fordíthat lakáshitel-törlesztésre a pénztárból
A kormány kihirdette a jövő évi minimálbér és garantált bérminimum összegét. Bár az emelt összegek idén decembertől érvényesek, az érintett önsegélyező szolgáltatások plafonösszege csak 2024. január 1-től változik.
Az élet fűszerével készül ez a karácsonyi ital
A december és a karácsony a baráti és családi összejövetelek időszaka, és így a közös étkezéseké is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy muszáj feladni az egész évben követett egészségtudatosságot. Sőt, remek alkalom, hogy a család körében is terjesszük bevált étkezési szokásainkat.
Karácsonyi ajándékötletek a Pénztárboltból
Rendszeres hírlevél-olvasóink már megszokhatták, hogy időről időre válogatunk az Új Pillér webshopjának kínálatából. Ezúttal karácsony előtt szeretnénk megkönnyíteni az ajándékbeszerzést akár az idősebb vagy fiatalabb családtagok számára.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!