szerkezeti elem
 

Átmeneti technikai fennakadás

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonközpontunk bővítése miatt a héten átmenetileg fennakadást tapasztalhat a telefonos ügyintézésben. Ha ügyintézőnkkel szeretne beszélni, írjon e-mailt az ujpiller@ugyfelszolgalat.hu címre. Kollégáink egy munkanapon belül visszahívják. Amennyiben újpilléres egészségkártyáját szeretné aktiválni vagy tiltani, az Online ügyintézésben, a Kártyáim menüpontban egy kattintással megteheti. Ugyanitt zavartalanul lekérdezheti az egyenlegét vagy módosíthatja az adatait. Köszönjük türelmét

Ezután a lépés után soha nem nullázódik az egyenlege
Márciustól aktiválható a Lendületkártya, amelynek köszönhetően a pénztártag megbízása alapján automatikusan feltöltjük a pénztári egyenlegét, ha az 10 000 forint alá csökken. A befizetés bankkártyás tranzakció, így nem terheli tranzakciós illeték.
Figyelem! A jövőben inaktívan postázzuk az újpilléres kártyát
A korábbi gyakorlattal ellentétben márciustól inaktív állapotú egészségpénztári kártyát fog kézhez kapni. Így nem kell az ajánlott küldemény átvételével bajlódni, és az sem fordulhat elő, hogy illetéktelenek kezébe kerül a fizetésre alkalmas egészségpénztári kártya.
Páciensélmény, amit a magánegészségügy kínál
Elsősorban a költségek és az orvos személye alapján választanak a betegek magánegészségügyi szolgáltatót, de az adott intézményről kialakított véleményüket számos további tényező befolyásolja.
Most akkor baj van a megtakarításokkal vagy nem?
A tankönyvek szerint a gazdasági visszaesések idején, a magas infláció korában számottevően megnehezül a családok élete és ez kihat a megtakarítási szokásaikra is. Gergely Péter, a HoldBlogon megjelent cikkében azonban egy furcsa helyzetre is rávilágít.
Utolérte a jogszabály az életet
Több ponton is változott az egészség- és önsegélyező pénztárak szabályozása. Többnyire technikai jellegű módosításokról van szó, de néhány változás érinti a pénztártagok mindennapi pénztárhasználati szokásait.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!