Használja ki a szuperfelosztót és az szja-kedvezményt
Érdemes akár évi 750 000 forintot befizetni a Pénztárba, hogy kihasználja az adó-visszatérítés maximumösszegét, ami 150 000 forint. Ehhez az Új Pillér az egyik legkedvezőbb költségstruktúrát kínálja.
Ha Ön jogosult a családi szja-visszatérítésre, ezt feltétlenül olvassa el
Megéri befizetni a 809 ezer forintos kormányzati visszatérítés ellenére? Ez a kérdés sokszor hangzik el mostanában, ezért összegyűjtöttük, mi szól továbbra is az egészségpénztári befizetés mellett.
Már a GYSE-szaküzletekben is kiválthatók az e-receptek
2021. november 1-én elindult a gyógyászati segédeszközök széles körének elektronikus vényen történő rendelése és kiadása: az e-recepteket már a GYSE-szaküzletekben is ki lehet váltani.
Kinek van szüksége poszt-COVID rehabilitációra?
A lassan már két éve húzódó COVID járvány alatt minden 9. lakos fertőződött meg a kutatások szerint. A megfelelő felépüléshez elengedhetetlen a betegség utáni rehabilitáció, amely elősegíti, hogy a páciens visszanyerje a megbetegedés előtti állapotát.
Változást sürget az egészségügyben a Primus
Az egészségügy finanszírozásának átfogó átalakítását javasolja a Primus Egyesület. Ennek részeként bevezetnék a kiegészítő biztosítást, és a munkáltatókat az adórendszeren keresztül ösztönöznék arra, hogy részt vegyenek ők is a finanszírozásban.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!