Pénztártagok figyelem! Azonosítsa magát június előtt!
A pénztártagoknak június 26-ig ismételten teljes körűen azonosítaniuk kell magukat, amelyet megtehetnek postai úton is. Kattintson ide, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy a fenti határidőt követően is tudja használni egészségpénztári kártyáját.
Az egészség megőrzésében a táplálkozásnak van a legnagyobb szerepe
„Az vagy, amit megeszel” – mondta már a 19. században Ludwig Andreas Feuerbach német materialista filozófus. A betegségek kialakulása és a táplálkozás közti összefüggések keresése napjainkban ismét reneszánszát éli.
Az öngondoskodás fontosságára figyelmeztet a rákellenes liga
A Magyar Rákellenes Liga idén a cselekvésre, az öngondoskodás fontosságára hívja fel a figyelmet az április 10-ei nemzeti rákellenes napon.
Tegyen egy lépést egészsége érdekében!
Az egészséges létezés nem egy napig tartó kampány, hanem hosszú távú életforma, ahogyan az egészségpénztári megtakarítás is. De hogy minél többen rálépjenek erre az útra, szükség van a figyelemfelkeltő eseményekre, mint az április 7-i Egészség Világnapja.
Az időben felfedezett betegség sokszor gyógyítható!
Magyarország legnagyobb ingyenes egészségvédelmi szűrőprogramja december közepéig közel 200 helyszínen biztosít 37 vizsgálatot. Látogassanak el a programra, tegyék meg az első lépést egészségük érdekében! Ajánljuk azoknak, akik szeretnék ingyenesen megismerni egészségi állapotukat, és azoknak is, akik számára fontos a megelőzés.
Jobbulást magyar társadalom!
„A magánfinanszírozáson belül számottevően növelni kellene az intézményesített csatornákon – egészségpénztárakon, egészségbiztosításokon – keresztüli ráfordítások arányát” – olvasható az MNB Versenyképességi programjának egészségüggyel foglalkozó fejezetében.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!