Akció: tavaly közel 60 millió forintot spóroltak tagjaink! (2020.11.04.)

Gondoskodjon novemberben arról, hogy a járvány elkerülését segítő eszközökre – maszkok, kézfertőtlenítők –, a szervezetet erősítő vitaminokra vagy a munkavégzéshez szükséges COVID-tesztre kellő fedezet álljon rendelkezésére egészségpénztári számláján! Most nemcsak a 20%-os szja-visszatérítés csökkenti a védekezés költségét, hanem a tagjainknak átengedett működési bevétel is.

A Pénztár szeretné megkönnyíteni pénztártagjai számára a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezést, ezért idén is meghirdeti szokásos novemberi akcióját.

Tavaly novemberben csoportszinten rekordösszegű, közel 1,3 milliárd forint tagdíjbefizetés érkezett az egyéni számlákra. Az akciós hónapban az egy tagra eső befizetés közel hatszor annyi volt, mint az éves átlag, így az akcióban résztvevők közel 60 millió forintot spóroltak. Ennyivel több pénz került a számlájukra a működési költség megtakarítása révén.

Az akció feltételei idén sem változtak: a Pénztárhoz november 1–30. között beérkező tagdíjak 30 000 forint feletti részéből nem vonunk működési és likviditási költséget, a pénzt 100%-ban jóváírjuk az egyéni számlákon. 100 ezer forint befizetésből több mint 3150 forinttal kerül nagyobb összeg a számlájára az akciós időszakban, mint máskor. Ha szeretné kihasználni a 150 ezer forintos szja-visszatérítést, egészítse ki befizetését az ehhez szükséges 750 ezer forintra most, és használja ki a Pénztártól kapott akár 12 ezer forint extrajóváírást.

Éljen az ajánlatunkkal, tegyen félre kedvezményesen a jövőben felmerülő egészségcélú vagy jólléti kiadásaira! Tagjaink többsége él a lehetőséggel, Ön se maradjon ki!

Az akcióban minden pénztártag részt vehet, az egyetlen feltétel, hogy az év első tíz hónapjára – vagy az idén belépők a belépésük hónapjától számolva – rendezett legyen az alapszabályban meghatározott minimális hozzájárulás. Érdemes az online folyószámla kimutatásban ellenőrizni és bankkártyás fizetéssel azonnal rendezni a fennálló hiányt, nehogy lemaradjon az akcióról. Azok, akik most fizetik be a megelőző hónapokra vonatkozó tagdíjat, csak az elvárt hozzájárulás feletti hányadra érvényesíthetik a kedvezményes költségelvonást.

Elmaradása van? Máris pótolhatja!

  • banki utalás vagy bankfiókban történő személyes befizetés esetén (CIB 10700024-43040607-51100005) a megjegyzés rovatba kérjük, adja meg nevét és adóazonosító jelét.
  • Online bankkártyás fizetés  


Amennyiben átutalással vagy bankfióki befizetéssel rendezi a tagdíjelmaradását, az online ügyintézésben egyetlen befizetési sort fog látni. Az összeg így tevődik össze: a rendszer automatikusan normál működési költséget számol az elmaradt tagdíjakra és a befizetés ezen felüli összegének első 30 ezer forintjára a meghirdetett befizetési akció feltételének megfelelően. Minden további forint 100%-ban a költhető egyenlegét gyarapítja.

Akkor sem kell visszafordulni a bankból, ha véletlenül otthonfelejtettük a bankszámlaszámot. A Pénztár, kihasználva a jogszabályi lehetőségeket, beállította a másodlagos számlaazonosítót: akár a Pénztár adószámát (HU18189072) vagy az ugyfelszolgalat@ujpiller.hu e-mail-címet is beírhatjuk a számlaszám helyére, a befizetésünk éppúgy teljesül a Pénztár legújabb kényelmi szolgáltatásának köszönhetően.

Az Új Pillér tagság kitűnő lehetőség az egyéni és a családi egészségügyi kassza optimalizálására: a rendszeres megtakarítással gond nélkül finanszírozható a mindennapi gyógyszerkiadás, számtalan magánegészségügyi szolgáltatás, egészségbiztosítás vagy a különböző élethelyzetekhez kapcsolódó jólléti kiadások. Utóbbira az önsegélyező pénztári portfolió kínál megoldást. Az akciós befizetés beérkezési határideje: 2020. november 30., hétfő.

Borítókép: pexels.com

<< VISSZA