„Egyet fizet, kettőt kap” társkártya-akció, hogy olcsóbban gondoskodhasson szeretteiről (2017.06.01)
A modern társadalmak újabb kihívással néznek szembe: a várható élettartam emelkedésével egyre nagyobb feladat a szülőkről való gondoskodás. Magyarországon a legtöbb nyugdíjas betegségekkel küzd, sokan folyamatos figyelmet, vagy akár 0-24 órás ápolást igényelnek. Idősebb korban nőnek az egészség megőrzése vagy visszaszerzése érdekében szükséges kiadások, a rendszeres jövedelem viszont jelentősen lecsökken az alacsony nyugdíjjal. Emiatt az idősek családtagjaik anyagi támogatására szorulnak. Erre a kihívásra ad választ az egészségpénztári társkártya: így az egész család – a nagyszülőtől a gyermekekig – élvezheti az szja-visszatérítésnek köszönhető olcsóbb ellátást.

A társkártya nemcsak a patikakártyán levő megtakarítás szeretteinkkel való megosztását jelenti, hanem jelképezi azt, ami az életben a legfontosabb. Gondoskodni valakiről, szavak nélkül elmondani neki, hogy milyen fontos, hogy még sokáig egészségben, velünk éljen.

Társkártya-akciót hirdet a Patika-csoport a Patikanap alkalmából. Azok, akik június 7. és augusztus 31. között két társkártyát rendelnek – akár már meglévő társkártyáik mellé – az egyik kártyát ajándékba kapják. Ezzel szeretné az Új Pillér Egészségpénztár mindenki számára könnyebbé tenni a szeretteiről való gondoskodást. Kattintson és rendelje meg akciós újpilléres társkártyáit! Most további két közeli hozzátartozója számára is lehetővé teheti, hogy 20%-ot spóroljon az egészségügyi kiadásain. Kattintson a társkártya-akció részleteiért!

A lakosság egészségi állapota tükre az ország társadalmi-, gazdasági és politikai folyamatainak. Az egészségi állapotot a várható egészségben eltöltött évek száma és a halálozási ráta mutatja. Utóbbi része az elkerülhető halálozás: megelőzhető vagy meggyógyítható az adott betegség, azaz hatékonyan működik a prevenció és jó minőségű a gyógyítás, amelyhez a társadalom széles rétege hozzáfér az adott országban. Magyarország helyzete különösen rossz az elkerülhető halálozás mutató esetében derül ki a Tárki Társadalmi Riport 2016 tanulmányából: míg 2013-ban az összes halálokot tekintve a magyar (standardizált) halálozási ráta 1,5-szerese volt az EU14-országok halálozási rátájának, addig a kezelhető halálozási ráta 2,5-szerese, a megelőzhető halálozás ráta pedig 2,1-szerese. (Orosz Éva – Kollányi Zsófia: Egészségi állapot, egészség-egyenlőtlenségek nemzetközi összehasonlításban) A magyar adat nemcsak európai viszonylatban riasztó, hanem rosszabb Csehországhoz és Lengyelországhoz viszonyítva is.

A Patika-csoport független piaci szereplőként már közel két évtizede bizonyítja, hogy ügyel tagjai megtakarítására, figyeli és követi a társadalmi folyamatokat, ennek megfelelően bővül és fejleszt. Mivel a patikás társkártyával a fő patikakártya teljes egyenlege elérhető, a társkártya-tulajdonos éppoly szabadon vásárolhat, vehet igénybe egészségügyi ellátást, mint a pénztár bármelyik tagja. A családtagok egymástól függetlenül, különböző helyszíneken akár egyazon időben is használhatják kártyájukat, országszerte már több mint 11 ezer szolgáltatási ponton.

Egészségpénztári tagsággal nemcsak a pénztártag jut tehát minőségi egészségügyi szolgáltatásokhoz, hanem a család akár minden tagja korlátlanul élvezheti és kihasználhatja az adóvisszatérítéssel támogatott megtakarítás előnyeit. Így a nyugdíjas hozzátartozóink is nyernek az egyéni befizetés után járó szja-visszatérítésből.

<< VISSZA