Akcióval díjazzuk hűségét!
Ha június 7. és augusztus 31. között két közeli hozzátartozójának társkártyát vált ki, az egyik társkártyát ajándékba adjuk. Ajándékozzon újpilléres társkártyát szeretteinek most kedvezményesen!

Egészségpénztári tagként lehetővé teheti egész családja számára, hogy kihasználja az szja-visszatérítéssel támogatott egészségpénztári megtakarítás előnyeit. A Patika-csoport független piaci szereplőként ügyel tagjai megtakarítására, figyeli a társadalmi folyamatokat és ennek fényében bővül és fejleszt.

A demográfiai folyamatoknak és a növekvő átlag életkornak köszönhetően sok család számára jelent kihívást az idős családtagokról való gondoskodás. Idős korban csökken az aktív korban megszokotthoz képest a jövedelem, ugyanakkor többe kerül az egészség megőrzése. Az újpilléres patikakártya a családban felmerülő egészségügyi kiadásokat egyszerűen, kényelmesen, árkedvezménnyel finanszírozza, a nagyobb költések fedezetére pedig kamatadómentes befektetést kínál. Az egyéni befizetések után járó 20%-os szja-visszatérítés, továbbá a prevenciós költések és a 24 hónapra lekötött megtakarításokat ösztönző 10%-os adójóváírás éves szinten akár 150 ezer forinttal is csökkentheti az egészségügyi költéseket. Ezt az árkedvezményt tudja kihasználni társkártyával az egész család: a nagyszülőtől a gyermekekig mindenki élvezheti az aktív keresők megtakarítását és az szja-visszatérítésnek köszönhetően az olcsóbb ellátást.

Figyelem! Az akció a 2017. június 7. és 2017. augusztus 31. között beérkezett társkártya-igénylésekre érvényes!

Legkésőbb 2017. augusztus 31., csütörtök éjfélig

  • be kell érkeznie az eredeti aláírt társkártya igénylésnek postai úton (beérkezéskor a postai bélyegző dátumát vesszük figyelembe)
  • be kell érkeznie az akciós társkártya díjának (1 000 Ft) az Új Pillér Egészségpénztár CIB-nél vezetett bankszámlájára (CIB 10700024-43040607-51100005). A megjegyzés rovatba kérjük, adja meg nevét és adóazonosító jelét.
    A fizetés történhet online bankkártyával, utalással és személyes befizetéssel valamelyik CIB bankfiókban vagy a következő egészségpénztári befizetésből történő levonással.